Καλωσήρθατε στο καταστημα μασ

Από τα παλιότερες επιχειρήσεις του Βόλου, ξεκίνησε πριν από τρεις γενιές από τον Λεωνίδα Κρίκη, είχε μόνο ανταλλακτικά και ήταν ίσως το μοναδικό στην πόλη του Βόλου.

Στο αρχικό μαγαζί της οδού Κ. Καρτάλη, γωνιά με Ιάσωνος, λιγόστεψαν τα ανταλλακτικά και άρχισαν σιγά σιγά να μπαίνουν διάφορα αξεσουάρ για τα αυτοκίνητα, που εκείνα τα χρόνια πωλούνταν εντελώς ” γυμνά’‘ από τις αντιπροσωπείες

Το κατάστημα έγινε γνωστό και εξυπηρετούσε όλες τις ηλικίες, από εφήβους έως ηλικιωμένους,  νέους και παλιούς πελάτες.

Το 2004 το κατάστημα πέρασε από τον Κωνσταντίνο Κρίκη, ο οποίος το ανέπτυξε δυναμικά από την δεκαετία του ‘70 έως τότε, στην κόρη του Ελένη Κρίκη.

Το 2007 η επιχείρηση μεταφέρθηκε στην τωρινή τοποθεσία, Πολυμέρη 96, όπου συνεχίζει έως τώρα να προσφέρει στους πελάτες του έγκυρη και έγκαιρη εξυπηρέτηση.

Η επιχείρησή μας έχοντας πολυετή εμπειρία στην φροντίδα του αυτοκινήτου, κάνει το επόμενο βήμα ανοίγοντας  ηλεκτρονικό κατάστημα με τα καλύτερα προϊόντα βελτίωσης, διακόσμησης και φροντίδας αυτοκινήτου.

Τι κάνουμε;

Ασχολούμαστε με την πώληση και εγκατάσταση αξεσουάρ αυτοκινήτων από το 1930.

Πού βρισκόμαστε;

Θα μας βρείτε στην οδό Πολυμερή 96, γωνιά με Στρατηγού Σαράφη, στο ισόγειο καινούριας πολυκατοικίας. Έχει πολύ μεγάλο πεζοδρόμιο, για την ταυτόχρονη εξυπηρέτηση τουλάχιστον 2 οχημάτων.

Γιατί εμάς;

Γιατί ψάχνουμε το ποιοτικό πάντα στην καλύτερη τιμή της αγοράς!